Борисов: И аз искам оставката на Радев

Премиерът Бойко Борисов инспектира на място борбата с огнената стихия в общините Свиленград и Тополовград. Инспекцията бе излъчвана на живо в профила му във Фейсбук.

Борисов: И аз искам оставката на Радев

"Всичко е добре", заяви премиерът, след като директорът на "Пожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Николай Николов го запозна с предприетите дейности и коментира, че в София пожарът е представен различно. 



"Като слушах, останах с впечатлението, че е изгоряла границата". "Прекрасно се справят колегите", коментира той пожарогасителните дейности.

Лагерите в София няма да бъдат премахнати със сила. "Има процедури в държавата", заяви пред представители на медиите Борисов.

"И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставката на някого. Затова Конституцията е казала - провеждат се избори, на тях се явяват политически партии и те на базата на резултата си правят или самостоятелно, или коалиционно правителство. Ако не успеят, се дава път на втората, ако и тя не успее - на третата", коментира премиерът в отговор на журналистически въпрос за исканата оставка на кабинета "Борисов 3" от протестиращи. 

Източник: БНР