Живущите в кв. „Балик“ с конкретни предложения при срещата с кандидата за кмет Атанас Атанасов

При срещите си в кв. „Балик“, кандидата за кмет на град Добрич Атанас Атанасов и неговият екип, в откровен разговор с живущите в квартала, коментираха наболели проблеми от различно естество.

Живущите в кв. „Балик“ с конкретни предложения при срещата с кандидата за кмет Атанас Атанасов

Предложения от страна на живущите бяха направени в посока подобряване на инфраструктурата на квартала и създаване на по-добри условия за живот.


В разговорите, които прибиращите се от работа граждани проведоха с кандидата за кмет и кандидатите за общински съветници, бяха конкретизирани няколко идеи.


„... До блок № 49 и блок № 51 има отреден терен за създаване на пазар за плодове и зеленчуци, повече от две години не функционира, защото пространството е превърнато в сметище...“, сподели живущ в квартала.
За необходимостта от благоустрояване и асфалтиране на междублоковите пространства на блок 14 и блок 16, разговаряха още живущите с кандидата за кмет Атанас Атанасов и неговият екип.


„...Много трудно и бавно се разглеждат молбите на хората, които имат жилищен проблем и са подали документи за настаняване в общински жилища..“,откровен бе един от гражданите.


„... Многократно сме подавали молби за отреждане на общински терени за гаражи, но нямаме отговор от община Добрич...“, коментираха още живущите в квартала.


При срещите си с гражданите, кандидата за кмет Атанас Атанасов представи основните моменти от програмата „Бъдеще за Добрич“ и отново пое ангажимент да работи заедно с екипа си за реализирането им.

 

Атанас Атанасов на среща с хората от кв.