Студентско парти за добре дошли с множество чуждестранни гости бе организирано от студенти в Добрич

За поредна година, както традицията повелява студентите от втори и трети курс на Висше училище Международен колеж организираха парти за добре дошли, озаглавено Grand International Welcome Party 2011.

Студентско парти за добре дошли с множество чуждестранни гости бе организирано от студенти в Добрич

На празненството се събраха около 200 български и чуждестранни студенти. На партито присъстваха младежи от близо 20 страни - Латвия, Португалия, Литва, Италия, Испания, Русия, Украйна, Турция, Румъния, Казахстан и др. Голямата международна общности се забавляваше под звуците на хип-хоп, ретро, техно и латино музика, а шоуто се водеше на английски език от второкурсниците Максим от Киев и Фериан от Добрич. Зад DJ пулта бе студентът в британската специалност  Бизнес мениджмънт – Мартин от Македония, който накара всички да се забавляват през цялата вечер.



„Идеята на това голямо събитие е приобщаването на новопостъпилите студенти, запознаването им с част от студентите в по-горни курсове и разбира жест за добре дошли.” – споделя Антраник Манукян, съорганизатор на събитието и управител на студентската тур-операторска фирма Екотурс-2008.


За всички присъстващи имаше организирани развлекателни игри, като една от тях бе пиене на алкохол в купа с лъжица, която изненадващо беше спечелана от Йева Пулуйките от Литва.


„Партито е страхотно, в България умеете да се забавлявате. Най-много ми харесаха игрите с алкохола и танците с балони.” – сподели Тереза Фернандез от Испания, а колежката и Ана Пиреш от Португалия добави: „Нямах търпение да дойда да уча в България, очаквах много хубави моменти и всичко се сбъдва. Дано до края на престоя ни да бъде така. Тази вечер е много забавно, знаем, че предстоят още много тематични партита организирани от колежа и нямам търпение.”


Партито продължи до полунощ в ресторант Албена към ВУМК, а след това студентите се забавляваха в добричка дискотека.