Обявиха конкурс за танцьор и инструменталисти в ПФА “Добруджа”

От Община Добрич обявиха конкурс за танцьор - момче, инструменталист - гъдулка и инструменталист - гайда в ПФА ,,Добруджа”.

Обявиха конкурс за танцьор и инструменталисти в ПФА “Добруджа”

Сред изискванията са творческа  и изпълнителска дейност, участие в реализиране на художествената и творческата дейност на ПФА ,,Добруджа“, както  и на културната политика на Община Добрич в областта на опазване и популяризиране на нематериалното културно наследство. Минималната степен за завършено образование е средно. Професионална област на специалността, по която е придобито образованието, не се изисква. Стажът и опитът се считат за предимство.


Необходимите документи за кандидатстване са заявление за участие, документ за самоличност, автобиография, копие  от документи, удостоверяващи продължителността  и областта на професионалния  опит, както и копие на документ за завършено  образование.

Кандидатите могат да подават документите  лично в Дирекцията ,,Хуманитарни дейности”  в Община Добрич до 25 август. Допуснатите до практически изпит и събеседване кандидати ще бъдат уведомени допълнително за мястото, датата и часа на провеждането му.