Две свободни работни места обявиха в Духовия оркестър на Добрич

От Община Добрич обявиха две свободни работни места за инструменталист - саксофон, кларинет и инструменталист - тромпет в Духовия оркестър на Добрич.

Две свободни работни места обявиха в Духовия оркестър на Добрич

Сред изисквания  за заемане на длъжността са творческа и инструментално-изпълнителска дейност, участие в реализирането на художествената и творческата дейност на Духовия оркестър  и на културната политика на Община Добрич в сферата на музиката. Минималната степен за завършено образование трябва да бъде средно. 



Не се изисква професионална област на специалността, по която е придобито образованието, както и години професионален опит. Стажът и опитът се считат за предимство.

Необходими документи за кандидатстване са заявление за участие, документ за самоличност, автобиография, копие от документи, удостоверяващи продължителността и областта на професионалния опит и копие на документ за завършено образование.

Кандидатите подават документите за кандидатстване лично в Дирекцията ,,Хуманитарни дейности”   в сградата на община Добрич. Срокът е до 12 часа на 25 август.

Допуснатите до практически изпит и събеседване кандидати ще бъдат уведомени допълнително за мястото, датата и часа на провеждането му.