Балчик беше домакин на грандиозно модно шоу (+СНИМКИ)

За 20-а поредна година Белият беше домакин на регионалния и националния кръг на конкурса „Мис и мистър Балчишко лято”. За титлата се бориха 6 момичета и 4 момчета.

Балчик беше домакин на грандиозно модно шоу (+СНИМКИ)


Организатор на модната фиеста е Националната шоу агенция „Идея Прима” в лицето на Димитър Увалиев, който беше и водещ на събитието. Шоуто е с подкрепата на Община Балчик.


„Мис и мистър „Балчишко лято” е модно шоу, което се провежда от миналия век. На практика сме избрали локацията – ресторант „Номад”, защото е интересна и близка до морските богове. Може да се разгърне доста интересно и авангардно хореографията, която сме подготвили. Това шоу е част от харизмата на лятото”, заяви шоуменът и организатор на събитието Димитър Увалиев.


Претендентите за титлата „Мис и мистър топ лице на Добрич”  бяха оценявани от жури с председател общинския съветник на Балчик Виктор Лучиянов и членове представители на бизнеса. 


Веселина Колева от „Колеви груп – Щастливите яйца на Добрич”, е част от журито на конкурса. „Предполагам, че ще участват много приятни морски хора, настроението е такова, точно срещу морето сме. Ще оценявам претендентите, както избираме магазините, в които предлагаме нашите яйца – винаги най-добрите. Момичетата нека да имат визия и усмивка, а момчетата нека да са лъчезарни и атлетични.  Мис и Мистър „Балчишко лято” трябва да притежават харизма, да са обаятелни и талантливи. 


Конкурсът „Топ лица на Добрич” премина в три тура. В първия претендентите  дефилираха, облечени в бански костюми по последна мода, във втория кръг те излязоха пред публиката в елегантни вечерни тоалети, а в третия – бяха оценявани техните таланти. Те показаха завидни танцови, театрални и спортни умения.


За топ лица на Балчик в конкурса „Мис и мистър Балчишко лято” - регионалната част на конкурса, бяха обявени Адреана Баева и Георги Георгиев, а в националната – Габриела Великова и Илиян Илиев. 


Следващата модна фиеста, организирана от Националната шоу агенция „Идея Прима”, ще се състои в град Каварна през месец септември.