ОИЦ-Добрич представя онлайн Ваучерната схема за предоставяне на ИКТ услуги на предприятията

Това съобщиха от пресцентъра на ОИЦ - Добрич

ОИЦ-Добрич представя онлайн Ваучерната схема за предоставяне на ИКТ услуги на предприятията

Областният информационен център в Добрич ще проведе онлайн информационна среща за представяне на „Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия“, финансирана от Оперативната програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г.



Онлайн събитието ще бъде на 28 август от 10 часа във фейсбук страницата на ОИЦ –Добрич. По време на онлайн срещата ще бъдат разяснени критериите за допустимост на кандидатите, финансови параметри, реда за кандидатстване и оценка на проектните предложения, както и процедурата по изпълнение и изплащане на стойността на получения ваучер.

На 31 август от 10:00 часа ще стартира приемът на проектни предложения от микро, малки и средни предприятие за получаване на ваучер за използване на консултантски услуги за ИКТ услуги.  Ваучерите са разделени на два типа: тип 1 е за предоставяне на web-базирани ИКТ услуги – платформи, web-сайтове и/или мобилни приложения и тип 2 за дигитален маркетинг, оптимизиране на управленски, производствени и логистични процеси и за кибер и информационна сигурност. 

Участието в уебинара е безплатно и не се изисква предварителна регистрация.