Атанас Атанасов на срещи с живущите в „Дружба“ 2 и „Дружба“ 3

В продължение на диалогичната кампания, която кандидатът за кмет Атанас Атанасов и неговият екип водят, те се срещнаха с живущите в кварталите „Дружба“ 2 и „Дружба“ 3.

Атанас Атанасов на срещи с живущите в „Дружба“ 2 и „Дружба“ 3

До късно вечерта Атансов разговаря с гражданите на Добрич. В отговор на неговото лично отношение към всеки срещнат минувач, добричлии споделиха откровено проблемите в квартала си. Атанасов отново в лични разговори със своите съграждани представи конкретните предложения от своята програма „Бъдеще за Добрич“ в отговор на всички отправени към него въпроси и споделени разочарования.

 

В микросметище са превърнати зелените площи при бл. 14, бл.15 и бл.16, искаме да бъдат почистени и поддържани, сподели един от гражданите.

 

Сметосъбирането и сметоизвозването в „Дружба“ 2 и „Дружба“ 3 е нередовно, което води до това, че пространствата около контейнерите са затрупани с битови отпадъци, изказа разочарованието си друг добричлия.

 

Защо не се инвестира в инфраструктурата на кварталите „Дружба“  2 и 3, попита живущ в квартала. Улиците в квартала не са ремонтирани от години, тротоарите са в изключително лошо състояние, допълни господинът.

 

Постоянно се сблъскваме с откази на таксиметровите превозвачи да се движат по нашите улици, бе изказването на друг живущ в квартала.

 

За друг много сериозен проблем споделиха живущите в кварталите  „Дружба “ 2 и „Дружба“ 3. В почивните дни, обществен транспорт от двата квартала към централна градска част, кооперативния пазар и като цяло другите части на град Добрич има само в 9,30 часа и в 16.00 часа. В диапазона от 9,30 до 16.00 часа, всички ние, които живеем, тук сме лишени от обществен транспорт, изразиха недоволството си група граждани.

 

pa140020_600