Видеоклип към първата си авторска песен записа Димитрина Германова от Добрич

Видеоклип към първата си авторска песен “Скрита сила” записа талантливата Димитрина Германова от Добрич.

Видеоклип към първата си авторска песен записа Димитрина Германова от Добрич

Песента излезе през 2019-а, а година по-късно към нея вече е записан и клип. В част от него е показана красотата на Добруджа. В момент от живота си Димитрина Германова усеща, че е време да представи на публиката неин проект. Свързва се с Радостина Колева, която е автор на текста и музиката, тъй като преди това е била запленена от песента й “Дошъл назаем”. 



Димитрина Германова: Всеки от нас има своята скрита сила

Според Димитрина Германова тематиката на “Скрита сила” е актуална за нея и връстниците й:

“В тази възраст ние сме най-любопитни, търсим индивидуалното в себе си и разбираме кои сме. Понякога сме неуверени, но когато открием нашата скрита сила, светът е наш”

Музиката и текстът на песента са на  Радостина Колева, аранжимент - Алекс Нушев, вокална подготовка - Елена Карабельова, ръководител на Студиото за поп-рок певци "Сарандев", доц. Алис Боварян; режисьор на клипа - Лана Анцаридзе; оператор и монтаж - Георги Дачков; танци - Александра Матеева и Димитър Димитров; в ролята на момчето - Лъчезар Николов.

Димитрина Германова е позната със своя певчески талант и множество завоювани награди от конкурси. Тя посещава Студиото за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежкия център в Добрич, с вокален педагог Елена Карабельова.