Корнелия Нинова: Нека отговорим на агресията с гласуване

„Призовавам всички участници в кампанията за председател да се успокоят, да спрат с агресията и опитите за дестабилизация на прекия избор“, заяви Корнелия Нинова на среща с членове на БСП в София.

Корнелия Нинова: Нека отговорим на агресията с гласуване

Социалистите от столичните райони „Изгрев“, „Триадица“, „Витоша“ и „Красна поляна“ изразиха пълна готовност да участват в първия в историята на столетната партия пряк избор на председател, стана ясно на срещата. Те подкрепиха лидера си Корнелия Нинова във провежданите от нея реформи в партията.



„Нека отговорим на агресията с гласуване. Нека емоциите да се излеят в урните на 12 септември и чрез активното гласуване на всички членове да се реши бъдещето на партията. Публичните престрелки, скандали само вредят на образа на БСП. Застъпвам се за позитивна кампания, без нападки, а с излагане на визии за развитие, конкретни политики и предложения“, подчерта пред съпартийците си Корнелия Нинова.

Тя изложи по време на срещата свършеното през мандата й начело на БСП: „За изтеклите 4 години доказахме че БСП е сила, като и на четирите избора увеличавахме подкрепата си. В този ключов момент за историята на България отново трябва да докажем, че партията е гарант за правовия ред и социалната държава, за мира и справедливостта, за Конституцията и гражданските права“.

Корнелия Нинова увери: „Ще ги защитим категорично като няма да дадем нито един глас за предложението на ГЕРБ за промени в Конституцията. Подкрепяме справедливите и мирни протести и призоваваме всички наши членове и симпатизанти да участват активно за смяна на олигархично-мафиотския модел на управление и въвеждане на машинно гласуване като гаранция за честни избори“.