Димитрина Германова: Всеки ден откривам нещо ново в себе си и това ми помага да се изграждам като изпълнител (ВИДЕО)

Видеоклип към първата си песен “Скрита сила” записа талантливата Димитрина Германова от Добрич.

Димитрина Германова: Всеки ден откривам нещо ново в себе си и това ми помага да се изграждам като изпълнител (ВИДЕО)

Песента излезе през 2019-а, а година по-късно към нея вече е записан и клип. В момент от живота си Димитрина Германова усеща, че е време да представи на публиката неин проект. Свързва се с Радостина Колева, която е автор на текста и музиката, тъй като преди това е била запленена от песента й “Дошъл назаем”. 



Според Димитрина Германова песента е много актуална за хората между 13 и 19 години, защото това е възрастта, в която младежите преоткриват своя характер, силните и слаби страни, както и първата голяма любов.  

“Всеки ден откривам нещо ново в себе си и това ми помага да се изграждам като човек и изпълнител, не само на сцената, но и в живота”, сподели Димитрина Германова на въпрос каква е нейната скрита сила. 

Режисьор на клипа е Лана Анцаридзе. В част от него е показана красотата на Добруджа. Има кадри от широките красиви полета, КК Русалка и Албена. Оператор и монтажист е Георги Дачков.

Димитрина Германова е позната със своя певчески талант и множество завоювани награди от конкурси. Тя посещава Студиото за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежкия център в Добрич, с вокален педагог Елена Карабельова.