На гости на пенсионерси клуб „Любимец“ бяха Атанас Атанасов и екипът му

По покана на членове на пенсионерски клуб „Любимец“, в района на Рилските блокове в Добрич, кандидатът за кмет Атанас Атанасов и кандидатите за общински съветници представиха своята програма „Бъдеще за Добрич“.

На гости на пенсионерси клуб „Любимец“ бяха Атанас Атанасов и екипът му

Разговорът с хората от третата възраст продължи в диалог межу всички присъстващи на срещата.
За пореден път бе коментирана  липсващата инфраструктура в района.


 

„...Зейналите дупки по улиците ни не са ремонтирани повече от десет години – ул. „Армейска“, ул.“Хан Крум“  и много други“, сподели гражданин.

 

„Ние сме възрастни хора, придвижваме се бавно и шофьорите се сърдят, че се движим по пътното платно, но как да използваме тротоари, като такива няма...“, оплака се друг живущ в района.

 

„Нередовен е транспортът от нашия квартал към централна градска част, към градския пазар“, добави друг гражданин.

 

„Ние използваме поставените контейнери за разделно събиране на битови отпадъци, а на практика всичко се събира от един и същ камион. Защо е така? “, попита една от дамите присъстваща на срещата.

 

„До кога уж социално слабите ще се възползват от всякакви социални помощи и в същото време ще живеят по добре от нас, пенсионерите, които сме работили цял един живот. Защо те, „социално слабите“, окичени със злато се редят на опашки за социални помощи, а нашите деца и внуци бягат от града ни, за да търсят препитание дори в чужбина. До кога в нашият град вместо да развиваме икономиката ще закриваме предприятия? Въпреки, че пред вас днес стоят пенсионери, сред нас има и учители и икономисти и всякакви специалисти, и като такива задаваме въпроси и търим отговори...“, добави друга гражданка.

 

За пореден път кандидатът за кмет Атанас Атанасов се ангажира, заедно със своите колеги да работи за реализирането на всички свои предложения, изложени в програмата.

 

pa170025_600