Валентин Ангелов: Младите са готови да се докажат за купата

Добруджа ще заложи предимно на привлечените през лятото юноши в отбора срещу Чавдар (Бяла Слатина). Младите нямат търпение да се докажат, искат да покажат, че имат място в титулярния състав и със себераздаване можем да отстраним съперника, заяви за Добрич Онлайн старши треньорът на жълто-зелените Валентин Ангелов.

Валентин Ангелов: Младите са готови да се докажат за купата

Утре (четвъртък) започва участието на ФК Добруджа в турнира за Купата на България. Добричлии гостуват на Чавдар в Бяла Слатина. Победителят от мача продължава в следващия кръг за купата, в който ще се включат и отборите от А група.

 

Старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов разкри, че в тази среща ще заложи на футболисти, които досега по-малко са участвали в двубоите за първенство.

 

В основата на титулярния състав ще бъдат юношите на клуба. 

 

Играем за победа в Бяла Слатина, категоричен е Ангелов. Според него себераздаването на младите може да осигури класирането за следващия кръг за купата. Юношите са мотивирани да се докажат и да победят, заяви наставникът на Добруджа.

 

Двубоя пропуска заради наказание вратарят Николай Марков. Заради червения картон срещу Сливен стражът е лишен от състезателни права за една среща. 

 

Поради контузии срещу Чавдар няма да играят Филип Флоров, Любомир Михалев, Кяшиф Фахрединов и Здравко Петров.

 

Чавдар (Бяла Слатина) заема 4 място в Западната Б група след 9 кръга. Съперникът е воден от легендарния футболист и бивш треньор на Добруджа Диян Божилов.