“MiniBoss Varna Business School” с Ден на отворените врати днес в Добрич

Днес, повече от всякога, нараства необходимостта от изучаване на предприемачество от детството, за да се възпитава силно и креативно ново поколение. Новият век се нуждае от качествено, ново мислене и образованието.

“MiniBoss Varna Business School” с Ден на отворените врати днес в Добрич

В модерния свят достъпът до интересни и разнообразни видове образование става все по-свободен, а изборът - все по-богат. От разнообразни езици, различни спортове и изкуства, през роботика, програмиране , ИТ умения и други занимания – родители и деца разполагат с интересни предложения. Но има една сфера, в която децата изключително рядко получават поле за изява и изготвено педагогично образование - предприемачеството. MiniBoss Business School превръща тази идея в реалност.  



“MiniBoss Business School” ще проведе Ден на отворените врати днес в Добрич от 18 до 20 часа в хотел “Изида”. На събитието ще бъдат споделени иновативни стратегии и методи на обучение, които помагат на учениците да формират предприемаческо и лидерско мислене и още от детска възраст да създават успешни и печеливши бизнес проекти. От 18 до 19 часа е предвидена среща за деца от 6-14 години на тема „Открий своите таланти“, а от 19 до 20 часа за млади хора от 15 до над 25-годишна възраст на тема „Открий предприемача в себе си“.

"Към момента правим представяне на "MiniBoss & BigBoss" за България поради интереса, който беше предевен към нас. Доста хора ни потърсиха от Добрич. Решихме да направим специално представяне за града. В зависимост какви групи ще се формират, ще вземем решение как да се случат нещата", каза за Добрич Онлайн  представителят на иновативната школа Петя Косева.

Организаторите отправят апел присъстващите да потвърдят присъствие на телефоните +359 883 77 88 90 Бизнес школа MiniBoss & BigBoss и +359 894 76 11 17 Петя Косева, или на bulgaria.miniboss@gmail.com.

Интернационалният франчайз “MiniBoss Business School в момента присъства в редица държави. В България в момента има школа във Варна, предстои откриване в София.