Мъж твърди, че е нападнат и бит от служители на паркинг в Балчик

Мъж твърди, че е нападнат и бит от служители на паркинг в Балчик
Двойка младежи и наемателите на паркинга влезли в пререкание къде точно трябва да оставят колата си

Скандал на паркинг в Балчик и твърдения за побой. Двойка младежи и наемателите на паркинг влезли в пререкание къде точно трябва да оставят колата си. Тодор Владов разпространи клип в социалните мрежи, в който твърди, че заедно с приятелката си са станали жертва на побой.


Тодор и Елена живеят в Украйна, но от години летуват в Балчик. За първи път с тях в България е и майката на момичето. В неделната вечер решават да й покажат Ботаническата градина в Двореца. Свикнали са да оставят колата си винаги на първото паркомясто на уличното платно.


„Едно момче с червена фланелка, без отличителни знаци, започна да ни вика на висок тон: „Преместете колата в нашия паркинг, на този паркинг не може да спрете”. А имаше кола на 3 места по-надолу. Попитах: „Защо не може да спрем?” Отговори: „Просто не може, всички паркинги в района са наши, ние казваме къде има свободни места, къде няма”, разказва Тодор Владов.


Владов заявява, че не получава адекватен отговор, а заплахи, като към  служителя се присъединява шефът му.


„Той започна директно да ни обижда, да отправя заплахи, че „ще ни покаже кой е той”, че тук всичко зависи от него, че повече в Балчик няма да стъпим. На няколко пъти казаха, че ще стане нещо с нашата кола, ако не си я преместим”, допълва Владов.


Според наемателя обаче те са помолени учтиво да преместят колата си, защото фирмата многократно е плащала обезщетения за повредени автомобили в т.нар. „Синя зона”, за която също отговаря.


„В тази част на денонощието е тъмно, пътят е тесен, имаше автобус, който товареше хора и беше по-добре и за негова сигурност, и за наша, колата му да бъде в тези места тук, на паркинга. Мъжът беше помолен от нашия служител да си премести колата. Не го направи, след това започнаха вербални заплахи от негова страна”, твърди Петър Петров, наемател на паркинга и „синята” зона.


Източник: Нова


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+