Димитър Иванов - Капитана представя „Образцов дом” в Добрич

Актьорът Димитър Иванов - Капитана и неговата антиподна шоу-половинка Бай Тъньо ще забавляват добричката публика с представлението си „Образцов дом”.

Димитър Иванов - Капитана представя „Образцов дом” в Добрич

Димитър Иванов - Капитана и Бай Тъньо се завръщат, но този път няма да бъдат сами. Добричката публика ще се сблъска с тежката действителност на държавната администрация и г-жа Истерия Петрова.


Ще видите едно уж НЕбюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми - ухажването, семейния живот, отглеждането на дете … в България. Детската градина... в България, плащането на сметки, заеми и всичко, което включва двама влюбени и едно дете... в България. 

Предстои да разберете още как по най-безопасен начин човек може да стане семеен, какви са уловките на брака, как се ухажва сега и как се ухажваше едно време, как можете да приспите дете по 12 различни начина, как да го отгледате без психически проблеми (за детето говорим, вашите ще са на лице, особено ако сте баща на дете като това на Димитър), как да успеете да преминете през 9-те кръга на ада и го запишете на градина и въобще как да оцелеете през този процес.

Първият български вентролог - човек, който може да говори без да мърда устата си, любимеца на публиката Бай Тъньо - непоправим романтик, критик, философ и всичкоразбирач и първообраза на държавния служител с дългогодишен стаж на гише номер 3 - Истерия Петрова, в рамките на час и нещо истински ще ви разсмеят.

Представлението ще се играе на добричка сцена на 1 октомври от 19:00ч. в Общински младежки център “Захари Стоянов” в Добрич.  Билети можете да намерите на касата на Концертната зала. 

Видовете билети са поделени на две ценови категории в зависимост от позицията и видимостта им към сцената, като цените са 10 лв. и 12 лв.

С оглед въведениете противоепидемични мерки в страната и вашата лична безопасност, присъствието в залата ще бъде задължително с маска и през 1 място разстояние.

Предвид ограничение капацитет, местата се изчерпват бързо. Вземете своите още днес.

Благодарим ви за интереса към шоуто и за проявеното разбиране. Вие сте хората, заради които правим всичко това възможно. Очакваме ви да се видим на място.