Община Каварна с отличие за динамично развиваща се морска туристическа дестинация

Община Каварна е отличена като динамично развиваща се морска туристическа дестинация на връчването на годишните награди на списание „Дестинация България“ за 2020 година, съобщават от местната администрация.

Община Каварна с отличие за  динамично развиваща се морска туристическа дестинация

По повод Световния ден на туризма, от списание „Дестинация България“ са връчили годишните си отличия на общини, мениджъри, инвеститори, обекти и услуги с добри практики, допринесли за развитието и припознаването на България като целогодишна туристическа дестинация.



Община Каварна е била  удостоена с отличие в категорията „Динамично развиваща се морска туристическа дестинация“ за 2020 г.

Критериите, от които Комисията за номинациите се е ръководла, са постигната високи резултата в туризма и професионален мениджмънт - фактори за утвърждаването на България като привлекателна туристическа дестинация.

Наградата на община Каварна е била връчена от Димитър Маргаритов - председател на Комисията за защита на потребителите и бе получена от кмета на общината Елена Балтаджиева. Тя е благодарила за наградата и е отправила покана към присъстващите да посетят община Каварна. Елена Балтаджиева е подчертала, че общината предлага разнообразни възможности за туризъм, предлагайки на гостите си възможността да се насладят на уникалното съчетание на красиви плажове, културно-историческо наследство и незабравимо гостоприемство.