На 2 места в Добрич откриха цигари без бандерол

По ул. “Княз Дондуков” в град Добрич от служители на Първо РУП вчера е спрян за проверка лек автомобил марка “Алфа Ромео” с водач С.А., на 46г. от гр. Добрич.

На 2 места в Добрич откриха цигари без бандерол

При извършената проверка в багажното отделение на автомобила са открити 50 кутии цигари без бандерол. По време на проверката  пътникът в автомобила М.М., на 46г. от гр. Варна, е изхвърлил от якето си още 10 кутии цигари без бандерол. По случая се работи в условията на досъдебно производство.


 

От ОД на МВР - Добрич съобщават и за още един случай на открити цигари без бандерол. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор “ПИП” при ОД МВР Добрич е установено лицето Ю.Р., на 31 години от гр.Добрич. Същото е съхранявало акцизни стоки без бандерол - цигари в гаражна клетка в жк.”Христо Ботев” в Добрич. При извършеното претърсване в гаражната клетка са намерени и иззети 85 стека цигари без бандерол марка “Бестман” и 100 стека цигари марка “Мерилин”. В последствие в дома на лицето са открити още 19 стека цигари. По случая е образувано досъдебно производство.