“Salon No10” в Добрич е първият в града, който предлага иновативни бои за коса Montibello Dénuée с нова веган система за оцветяване

Фризьорският салон е едно от най-приятните места за посещение и прекарване на времето.

“Salon  No10” в Добрич е първият в града, който предлага иновативни бои за коса Montibello Dénuée с нова веган система за оцветяване

Разтоварваш се, споделяш тревогите си, смееш се, а накрая от салона излизаш по-красив и с повишено настроение. Благодарение на иновативните продукти красотата все по-често не изисква жертви. Ако е дошъл моментът да се боядисваш, искаш да експериментираш, копнееш за промяна или просто белите коси на мъдростта се показват, “Salon No10” в Добрич е правилното място за теб. Това е първият фризьорски салон в града, който предлага иновативни бои за коса Montibello Dénuée. 




На 1 октомври Selena ES отбеляза ново начало в света на безамонячните бои за коса с представянето на Dénuée от испанския професионален бранд Montibello. Лансиране на иновацията се случи и в уютния "Salon No10" в Добрич, където беше презентирана концепцията за натурална грижа за косата с висококачествените екосъобразни и щадящи продукти Dénuée и Decode Zero, които правят позитивна промяна и в грижата за планетата. Екипът на Selena ES и Моntibello Милен Илиев  въведоха гостите в света на Dénuée и представиха модели, боядисани в новите натурални цветове от серията.


Montibello прави истинска революция с първата и единствена в света веган екосъобразна и натурална безамонячна боя, която е на водна основа и постига дълбочината и блясъка на натуралния цвят на косата. Dénuée от френски е със значение “съблечен”. Това е боя, която нежно разсъблича нюансите на естествената коса, за които всички дами си мечтаят.


Мontibello е доказана марка. На пазара е от 53 години. Основана през 1967 година, днес Мontibello е испанската професионална козметична компания, която включва концепцията за цялостна красота като фундаментална основа за бизнеса си. Марката е силно позиционирана в испания. От около 10 години разгръща потенциала си в международен план. Компанията залага на висок контрол върху съставките на всички, предлагани от тях продукти. 


Техническият директорът и мастър обучителят на Selena ES Милен Илиев, който беше специален гост в „Salon 10”, коментира, че в безамонячните бои за коса Montibello Dénuée е заложена нова веган система за оцветяване. Боите за коса са с над 90% натурални елементи. В тях има осем натурални съставки, които през цялото време работят за заздравяването на косата. За първи път се използва минералът каламин. Той подпомага максималния комфорт на скалпа, косата има пълна протекция, изглежда по-жизнена и лъскава. 


По думите на Милен Илиев голяма полза от продукта е това, че с боите за коса Montibello Dénuée не се замърсява околната среда. „Планетата ни е доста замърсена. За производството и употребата й не се нарушава екологичният баланс. Пестят се по два литра вода, минимум, на глава, защото боята е на водна основа и се измива много бързо и лесно. Това прави боята изключително различна от продуктите, които се предлагат в момента на пазара. Тук оцветяваме благодарение на нова аквагел технология, което означава, че на практика сграбчваме пигментите и вкарваме в косата посредством вода. На пръв поглед изглежда много елементарно, но на химиците в лабораторията им е трябвало 10 години, за да постигнат този резултат, а на нас да ни изглежда семпло и простичко. Освен това концепцията на продукта е изцяло насочена към здравето на клиентите. Боята може да бъде използвана от хора с по-чувствителна кожа, бременни и кърмещи жени”, каза техническият директор.


„Най-големият бенефис тук е, че марката репликира 100% естествените цветове. За онези хора, които искат да запазят естествената красота. Знаем, че природата е най-могъщият художник и творец. Запазва се естествената красота, но косата се подмладява и освежава“, каза в заключение арт директорът и мастър обучителят на  Selena ES Милен Илиев. 


"Salon No10"  е иновативен и уютен салон за красота, предлагащ пълната гама услуги за красотата на една изискана жена. Екипът от професионалисти се грижат за цялостна визия -  маникюр с гел лак, педикюр, оформяне на прическа и подстригване, козметични процедури за лице, отслабващи апаратни процедури за тяло, миглопластика , грим и ново поколение солариум.

"Salon No10" е висок клас представителен премиум салон, част от веригата Selena ES beauty salon & shop. Салонът се намира на улица “Хан Аспарух” 10, телефон за връзка - 0888974424.