Иво Деспов ще гостува в Младежкия център в Добрич по случай Световния ден на храната

Професионалният фитнес треньор Иво Деспов днес ще бъде специален гост на неформално обучение, посветено на Световния ден на храната. Срещата ще се проведе в Общинския младежки център „Захари Стоянов” в Добрич.

Иво Деспов ще гостува в Младежкия център в Добрич по случай Световния ден на храната

В рамките на обучението няма да се говори за диети, а по-скоро ще  бъдат засегнати глобални въпроси.



„Искаме да поговорим малко повече за това с какво се храним, потока на храната, откъде произлизат храните, как се произвеждат, какво консумираме и какво се случва в крайната точка. С това ще сложим на фокус взаимовръзката между това, с което се храним,колко се движим,  колко физически активни сме, какви са нашите успехи, какво за нас е успех. Всеки се развива в неговата сфера по правилен начин, според нас зависи и от това с което се храним и това дали се движим, дали сме активни”, сподели младежкият работник към ОМЦ Николай Николов. 

В дискусиите ще се включи фитнес инструкторът и собственик на ресторант за здравословно хранене Иво Деспов, който ще помогне на младите хора със съвети за здравословен начин на живот. 

Срещата ще се състои на 16 октомври, от 15 часа в Младежкия център в Добрич. „Каним младите хора в града да вземат участие, всеки, който го интересува здравословния начин на живот, който се замисля върху въпросите с какво се храни и дали се движи достатъчно”, каза в заключение Николай Николов.