58 гола в двубоите от петия кръг на АМФЛ-Добрич

58 гола паднаха в шестте срещи от петия кръг на Аматьорската мини футболна лига - Добрич. Лидер е ФК "Айляците", който е с пет победи като в този кръг записа служебен успех над "Непознатите".

58 гола в двубоите от петия кръг на АМФЛ-Добрич

"Безобразните" продължават без грешка като в този кръг нанесоха първа загуба на ЦСКА - Добричъ, надигравайки го с 4:2. Два гола реализира Димитров, а по един добавиха Маринов и Тодоров. За "армейците" точни бяха Ванигол и Йорданов.


"Гранде" разгроми "Едногодишните" с 15:1. Цели шест гола заби Гути, с пет се отчете Назмито, а с по два - Атанасов и Мафията. Единственото попадение за загубилия тим беше дело на Али.

Спортист би СТБ - Добрич с 4:1. Тасев се разписа два пъти, а Йорданов и Георгиев - по веднъж. Почетният гол за съперника заби Николаев.

Отборът на Summer Cult надигра със 7:3 Добрич-Балик. С четири гола за успеха блесна Минчев, а по веднъж точни бяха Филев, Токера и Каванито. За съперника реализираха Роналдото, Ицата и Кебапа.

МФК Импакт Варна удари с 5:1 ФК Наздраве, въпреки че изоставаше с 0:1 след гол на Иванов. Варненци успяха да обърнат след две попадения на Иванов, по едно на Радичков и Йорданов и автогол на Киров.

Дружба постигна втория си успех, след като надигра с 10:5 Делта. Иванов заби четири гола, Маринов вкара хеттрик, Георгиев се отчете с две попадения, а Хаджиев порази собствената си мрежа. За Делта точни бяха Димов на три пъти и Петров и Датков по веднъж.