230 ученици се включиха в три конкурса в община Добричка

Три конкурса дадоха шанс за изява на децата от община Добричка. Те са инициирани от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в рамките на кампанията „Не на насилието и агресията“.

230 ученици се включиха в три конкурса в община Добричка

Творческите инициативи са конкурс за ученическо есе „Подай ръка – подари усмивка“ - за ученици от седми до десети клас, конкурс за рисунка “Подай ръка – подари усмивка“ - за ученици от първи до седми клас, разделени в две възрастови групи, конкурсза коледна картичка или украса „Весела Коледа за всички“. Всички картички и украси ще бъдат подарени навъзрастни, самотни и болни хорав община Добричка. Те ще ги получат в навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово чрез социалния патронаж в селата.



В конкурсите взеха участие 230 ученици от деветучилищаи от читалището в село Паскалево. Предстои комисия да извърши класиранетона участниците, съгласно критериите, залегнали в регламентитеза участие.Отличените ще получат предметни награди от кмета на Община Добричка Соня Георгиева. Завсички участници в конкурсите са предвидениколедни торбички.