ОИЦ-Добрич ще представи интегрираните териториални инвестиции за 2021-2027 г.

ОИЦ-Добрич ще представи интегрираните териториални инвестиции за 2021-2027 г.
На 15 декември, от 11:00 часа, екипът на Областен информационен център – Добрич (ОИЦ-Добрич) ще проведе онлайн информационна среща, която е част от Общата инициатива на Мрежата от ОИЦ в България.

Събитието има за цел обсъждане на прилагането на новия регионален подход в България през периода 2021-2027 г. и изпълнението на Интегрирани териториални инвестиции (ИТИ) на територията на област Добрич и Североизточния регион за планиране. 


За първи път потенциалните бенефициенти от област Добрич ще получат подробна информация за широките възможности за местно развитие, чрез партньорства, които предлага инструмента ИТИ. Събитието е безплатно и ще се проведе в платформата Jitsi Meet, на следния линк: https://bit.ly/3fZkiqb. За участие в онлайн срещата не се изисква предварителна регистрация.


Целта на събитието е всички заинтересовани страни да бъдат информирани за подхода и да бъдат мотивирани да стартират създаването на партньорства, да генерират нови идеи за интегрирани проекти, които да бъдат включени в концепции за ИТИ, чрез които да се решат конкретни проблеми на съответния регион и да се развие потенциалът на територията.


За участие в информационната среща са поканени представители на държавните органи, областни администрации и общински власти от всичките осем общини, медии, неправителствените организации, организации на работодатели, синдикати, фондации, бизнеса, научна общност, сдруженията на собствениците на жилища в многофамилни жилищни сгради и други заинтересовани страни на местно ниво.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+