Кремена Димитрова – кулинария, музика или влогърство?

Кремена Димитрова – кулинария, музика или влогърство?
Кремена Димитрова – многостранен талант от Добрич върви по пътя на световноизвестните сладкари.Една от музикалните звезди на Добрич намира ново хоби, което е колкото свързано с професията й, толкова и не. От две години насам Кремена Димитрова определя себе си като кулинар и влогър по душа.


Кремена споделя, че започва да се занимава със сладкарство преди около 3 години. Тогава осъзнава, че това й носи огромно удоволствие и дори приема сладкарството като терапия. 


-„Като съм ядосана или нервна се захващам с правенето на торти. Това ме успокоява“, казва тя. 


Първоначално Кремена прави свой ютуб канал, както и страница във Фейсбук (Creme de la Kremy). Нейната идея била да представя лесни и бързи рецепти за всяка дама. Според нея обаче едното поражда другото. След като профилите й в социалните мрежи и канали за комуникация се разрастват, започва да получава различни поръчки. Отначало отказва, тъй като това е в противовес на нейната концепция, а и липсата на време оказва влияние. След като нарастват молбите на клиентите обаче Кремена поглежда от друга гледна точка на тях, а именно като комплимент към труда й. По този начин от идея да показва лесни и бързи рецепти, тя се превръща в непрофесионален сладкар, който прави превъзходни изкушения от вкъщи.


-„До ден днешен не приемам всяка поръчка. Съобразявам се с времето, което имам, както и със сложността на тортата, която ми поръчват“, споделя Кремена. 


Кремена става популярна в социалните мрежи поради нестандартните дизайни, които сътворява. Някои от тях са торти направени като: автомобилна писта, Мики Маус, коледен елен и др. Използването на разнообразни техники също привлича вниманието на много хора, като например една от последните й торти, която е с дехидратиране на кандирани резенчета или пък с поширани круши. 

-„Има няколко българки, на които се възхищавам изключително много. Освен това следя различни световноизвестни сладкари и предавания за кулинария, от които си открадвам различни хитринки и идеи за моите торти. Интересно ми е и търся всякаква информация и вдъхновение от различни места.“, споделя тя. 


Едно от събитията, които се случват в нейния живот, й дава стимул и надежда, че се движи на прав път. Към нея се обръща голям телеком с покана за участие в телевизионна реклама. Оказва се, че нейните творения се забелязват, а трудът й се оценява. На снимачния ден Кремена споделя, че се запознава с голяма част от българските сладкари, на които тя лично подражава и следва. 


-„Разказах им, че съм се учила от тях и силно им подражавам. Поканата, която получих, беше страхотен комплимент към Creme de la Kremy. За мен това е един малък успех“, допълва Кремена.


Разговорът с Кремена Димитрова приключва с отправянето на нейния поздрав към всички вас.


-„Пожелавам на всички весели коледни и новогодишни празници, сплотени и усмихнати семейства. Дано 2021 г. да бъде много по-хубава от изминаващата“, допълва тя. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+