Ученици от СУ „П. Р. Славейков” в Добрич подготвиха виртуално коледно шоу /ВИДЕО/

От началото на декември учениците от 9 до 12 клас в СУ „П. Р. Славейков” са започнали с подготовка за най-светлите празници – Коледа и Нова година.

Ученици от СУ „П. Р. Славейков” в Добрич подготвиха виртуално коледно шоу /ВИДЕО/

С вдъхновение и много желание славейковци са работили неуморно, за да подготвят уникално Коледно виртуално шоу, изпълнено с положителни емоции и настроение за своите съученици, учители и приятели. 


В него участват много ученици, устремени да запазят Коледния дух и независимо от това, че няма да празнуват тази година заедно, решени да заредят с енергия всички около тях. Славейковци поднасят Коледни вечерни новини, представят репортажи за традициите и обичаите на Коледа в различни страни – Германия, Гърция, Лапландия и разбира се, България, рецитират Коледни стихове, показват изложба на ученици от 1-9 клас. Специално за виртуалния празник Божидар Димов написа и изпълни Коледната песен – „Вълшебна Коледа”.

С Коледните празници идват добрите думи, хубавите усмивки и сбъднатите мечти. Екипът от учители и ученици на СУ ”П. Р. Славейков” отправят своето пожелание за една вълшебна Коледа и вдъхновяваща Нова Година.