365 двойки са си казали заветното „Да“ в Добрич през 2020 година

Официалните сватбени ритуали през 2020 година са били 121, с около 70 по – малко в сравнение с 2019 г. Избраните месеци, в които има най–много сватби са юли, август и септември.

365 двойки са си казали заветното „Да“ в Добрич през 2020 година

През 2020 година в добруджанския град младоженци от 15 различни държави са избрали в Добрич своята българска половинка. Най-много са тези от Украйна и Германия, по двама от Русия, Турция, Румъния, Израел, Англия и Молдова и по един от Азербайджан, Гърция, Иран, Португалия, Беларус, Бразилия и Черна гора. Младите хора са избрали за своя уникален сватбен ден различни интересни места. Така през 2020г. официални ритуали са се извършили на морския бряг на Кранево,  голфигрищата на Балчик, в „Двореца” в Балчик, в селата Тюленово, Калимански хан, с. Българево, с. Долище, с. Миладиновци. През 2020г. 53 двойки са избрали изнесен сватбен ритуал. Сватбеният екип на Обредния дом в Добрич е посетил 20 различни дестинации, където са проведени официалните церемонии. Най-предпочитани и тази година се оказват градския парк в Добрич, градините на ресторантите, Балчик, Златни пясъци, Свети Константин и Елена.    


През 2020г. много сватби са били или отложени, или  пренасочени за следващата.  Към момента са записани 32 официални сватбени церемонии.