Галин Костадинов с трето място от Национален шампионат за мъже и жени по лека атлетика

Състезанието се е провело на 6 и 7 февруари

Галин Костадинов с трето място от Национален шампионат за мъже и жени по лека атлетика

Президентът и старши треньор на Спортния клуб по лека атлетика „Добрич“ Галин Костадинов е спечелил бронзов медал от Националния шампионат за мъже и жени в зала, който се провел в София. Това съобщи за Добрич Онлайн лекоатлетът. Третото място той е завоювал с тласкане на гюле на 15.77 метра.



Национален шампион в дисциплината е станал Георги Иванов, който е състезател на Галин Костадинов, но от тази година е част от екипа на Атлетическия клуб „Павел Павлов“ в град Враца. Златният медал той е спечелил с резултат от 17.95 метра.

Със сребро в дисциплината тласкане на гюле се е окичил Христо Банков от Спортния клуб по лека атлетика "Черно море 2005-Балчик" с резултат от 16.17 м. 

Като треньор на Спортния клуб по лека атлетика „Добрич“ Галин Костадинов беше категоричен, че и за тази година целите, свързани с отбора отново са на високо ниво. Той изказа благодарност на хората, които подпомагат клуба. Галин Костадинов коментира, че добрите резултати и участията в различни състезания винаги са придружени с високи финансови средства. 

„Като треньор винаги си поставям високи цели и се мъча да ги постигам. Дано всички състезатели са живи и здрави, да постигнат поставените цели, за да са удовлетворени. Благодаря на всички, които ни помагат. Резултатите са придружени със средства за участия, разходите са много“, каза в заключение Галин Костадинов. 

Заглавна снимка:  bgathletic.com