В четворката за купа „България“ се класира „Добруджа 07“

Добричките волейболисти преминаха победоносно през залата на ЦСКА

В четворката за купа „България“ се класира „Добруджа 07“

Място сред четирите най-добри тима в турнира за Купата на България по волейбол намери мъжката формация на „Добруджа 07“. Добричлии се класираха за финалния турнир в надпреварата след победа с 3:1 в София над ЦСКА. Добричлии бяха по-мотивираният и нахъсан състав в зала „Васил Симов“ и закономерно се поздравиха с успех. В отделните части избраниците на треньора Мирослав Живков надделяха с 25:20, 16:25, 25:19 и 25:22.



„Червените“ се противопоставиха единствено във втория гейм, но дотам. До края на срещата добруджанци не изпуснаха контрола върху случващото се на игралното поле и закономерно спечелиха. Сигурни участници във финалната фаза на турнира са още отборите на „Хебър“ /Пазарджик/ и „Монтана“. Четвъртият тим, който ще спори за трофея в състезанието ще бъде определен в Пловдив, където местният „Локомотив“ се изправя на мрежата срещу „Нефтохимик“.
За „Добруджа 07“ играха: Г. Манчев, Д. Маринков, Ж. Георгиев, Д. Чавдаров, М. Мечкаров, В. Рагин, Н. Тодоров – либеро /М. Ананиев, Л. Телкийски, С. Василев – л./.