10 са победителите в конкурса на Добрич онлайн за най-модерен и интересен снежен човек

Добрич Онлайн отличи най-модерните и интересни снежни човеци – победители в обявения конкурс

10 са победителите в конкурса на Добрич онлайн за най-модерен и интересен снежен човек

Снежните човеци си остават един от любимите символи на зимния сезон, без значение дали има много или малко сняг. Те се превръщат в забава както  за големи, така и малки. Снежните дни накараха много хора да излязат и да творят, да ваят интересни и забавни фигури от сняг. По този повод Добрич онлайн обяви конкурс за най-модерен и интересен снежен човек. Получени бяха над 60 снимки. Сред тях има малки, големи, традиционни и нетрадиционни снежни, но несъмнено всички са много забавни.


Отличените в конкурса са 10, съответно в 10 забавни категории, които измисли екипът на Добрич онлайн. 


За най-модерен е определен снежният човек на Деян Роев. При него важи максимата, че една чашка домашно вино се равнява на един час във фитнеса. А той явно доста е тренирал. 


В категорията „Идвам от далеч” е кукер от сняг, изпратен от четвъртокласници от Обединеното училище „Иван Вазов” в с. Алдомировци, което се намира на около 20 километра от София. 


Галя Петрова ни изпрати един патриотичен снежен човек. Тя, заедно със семейството си, е заложила на традициите. Нейният снежен човек е отличен в категорията „Да пазим българското”.


Темата за коронавируса също присъства в едно от творенията. Теодора Митакова ни изпрати снимка тази снежна дама, която спазва всички противоепидемични мерки. Тя е отличена като най-актуален снежен човек.


И в студените зимни дни има хора, които си мечтаят за лятото. Такъв е и снежният човек на Кристиян Тодоров и неговата дъщеря. Полегнал на шезлонг под "жаркото" зимно слънце, похапвайки сладолед, той влиза в категорията „Нека да е лято”. 


Любовта е във въздуха, макар и малко замръзнала. Призът в категория „Влюбен сняг” отива при Теменужка Петрова. 


В категория „Най-оспорван” печели поседналия на пейка в парка Снежко, който ни беше изпратен от трима различни човека, един от тях е Ангел Порязов. Оказа се, че всички са помагали. 


ДЦДУ „Надежда” получава награда в Категория „Сговорна дружина планина повдига”. 


В Категория „Снежен гигант” наградата отива при Илияна Димитрова за нейния 4-метров снежен човек. 


А най-закачлив и не толкова снежен е този на Теодора Тодорова. Той е толкова жив, че чак е изял моркова. 

Екипът на Добрич онлайн благодари на всички участници в конкурса за забавните снимки. Осигурени са награди за всички отличени. Ние ще се свържем с вас!