Как се отразява коронакризата на дейността на културните институти, чуйте по Радио 99 днес

Председателят на читалище „Мевляна“ в Добрич Гюлхан Вейсел и с една от активистките в неговия екип – Айля Феим, са специални гости в предаването на Радио 99 днес.

Как се отразява коронакризата на дейността на културните институти, чуйте по Радио 99 днес

Как се отразява коронакризата на дейността на културните институти и специално на читалищата? Как оцелява в тези трудни времена едно по-различно читалище, чиято амбиция е е да покаже, че различните етноси  могат и трябва да живеят заедно и чиято цел е да възпитава в толерантност и търпимост – социална, религиозна, етническа и културна? По темата разговаряме с председателя на читалище „Мевляна“ в Добрич Гюлхан Вейсел и с една от активистките в неговия екип – Айля Феим.



В световния ден на диджея ви срещаме с един млад мъж от Каварна, посветил живота и ежедневието си на музиката. Радослав Пенев, по известен като DJ Rado, работи  над 15 години като DJ в едни от най-известните заведения в крайморския град. Успоредно с това е водещ на фирмени партита, сватби и аниматор на детски рождени дни. За любовта към музиката и диджейството –предлагаме разказа на Радо от първо лице.

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.