Как се отразява коронакризата на дейността на културните институти, чуйте по Радио 99 днес

Как се отразява коронакризата на дейността на културните институти, чуйте по Радио 99 днес
Председателят на читалище „Мевляна“ в Добрич Гюлхан Вейсел и с една от активистките в неговия екип – Айля Феим, са специални гости в предаването на Радио 99 днес.

Как се отразява коронакризата на дейността на културните институти и специално на читалищата? Как оцелява в тези трудни времена едно по-различно читалище, чиято амбиция е е да покаже, че различните етноси  могат и трябва да живеят заедно и чиято цел е да възпитава в толерантност и търпимост – социална, религиозна, етническа и културна? По темата разговаряме с председателя на читалище „Мевляна“ в Добрич Гюлхан Вейсел и с една от активистките в неговия екип – Айля Феим.


В световния ден на диджея ви срещаме с един млад мъж от Каварна, посветил живота и ежедневието си на музиката. Радослав Пенев, по известен като DJ Rado, работи  над 15 години като DJ в едни от най-известните заведения в крайморския град. Успоредно с това е водещ на фирмени партита, сватби и аниматор на детски рождени дни. За любовта към музиката и диджейството –предлагаме разказа на Радо от първо лице.


Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+