Готови ли сме да реагираме адекватно при поредната атака на коронавируса, чуйте днес по Радио 99

Готови ли сме да реагираме адекватно при поредната атака на коронавируса, чуйте днес по Радио 99
Специален гост в студиото на Радио 99 ще бъде директорът на МБАЛ - Добрич д-р Георги Желязков.

Заразата настъпва с нови темпове и като че ли разхлабването на мерките и всеобщото успокоение ни изиграха лоша шега. 2774 са новите случаи на коронавирус у нас за последните 24 часа. Най-много са новите случаи в София, Пловив и Варна. В област Добрич новозаразените са 69, показва стряскащата статистика от тази сутрин. От МБАЛ – Добрич разпространиха чрез медиите тревожен апел към добруджанци, в който болничното ръководство изказва загрижеността и безпокойството си от разпространението на  COVID-19 и призовава към спазване на дисциплина и отговорно отношение към ситуацията. Как се справят медиците на първа линия в такъв момент, пълно ли е ковид отделението в добричката болница, преустановени ли са плановите операции там и има ли наложени извънредни мерки – всичко това ще коментира директора на лечебното заведение д-р Георги Желязков на живо в студиото на Радио 99 веднага след новините в 10.00 часа.


С представяне на листата с кандидатите за народни представители от 8-и многомандатен избирателен район, БСП за България даде начало на предизборната си кампания в област Добрич. Водач на социалистите е Мая Димитрова - юрист и председател на Общинския съвет в Добрич.  Тя представи и останалите кандидат-депутати и даде категорична заявка за победа на предстоящите избори. Още в репортаж по темата.


С каква заявка влиза ДПС в поредната предизборна битка за участие в българския парламент? Каква е оценката за свършеното от властта до момента, какво трябва да се промени, за да заживеят по-добре хората – за всичко това разговаряме с един от най-дълголетните български парламентаристи – д-р Хасан Адемов – бивш социален министър, председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика в 44-то Народно събрание и досегашен народен представител от ДПС от Добрички избирателен район.


Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+