Община Добрич кани на публично обсъждане на намерение за поемане на дългосрочен общински дълг

Кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов кани местната общност да участва в публично обсъждане на намерение за поемане на дългосрочен общински дълг за финансиране на проекти "Обновяване на културна инфраструктура – зала „Добрич" и " Обновяване на културна инфраструктура - зала "Нели Божкова".

Община Добрич кани на публично обсъждане на намерение за поемане на дългосрочен общински дълг

Обсъждането ще се проведе на 25 март 2021 г. /четвъртък/ от 16.00 часа, чрез платформа WEBEX за видеоконферентна връзка. Чрез посочения линк https://dobrich.webex.com/meet/webex имате две възможности да се включите онлайн. Можете да свалите приложението WEBEX и да се включите в платформата чрез него или да влезете директно през браузърът, който ползвате. Необходимо е да въведете име и email.



С параметрите на дългосрочния общински дълг можете да се запознаете тук

Община град Добрич очаква мнения, препоръки и предложения в деловодството на Община град Добрич, на електронен адрес priemna@dobrich.bg, или на телефон 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258, до 17:00 часа на 01.04.2021 г. 

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде публикуван на интернет страницата на Община град Добрич и ще се приложи към предложението за поемане на дългосрочен дълг при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.