Защо се обединяват млади творци, слушайте днес по Радио 99

В петъчната рубрика на Радио 99 - „Да си говорим на ТИ”, ще гостува Елвира Пастърмаджиева – главен диригент на хор „Добруджански звуци”

Защо се обединяват млади творци, слушайте днес по Радио 99

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева представи в Добрич възможностите за подкрепа на хората и бизнеса и в периода на новите мерки за затваряне на училища, детски градини и бизнеси, които влизат в сила от 22 март. Пред журналисти в Добрич министър Сачева разясни мерките и програмите за подпомагане на   родители, семейства и фирми, които ще бъдат засегнати от предстоящите противоепидемични мерки срещу Ковид-19. Подробностите по темата очаквайте в специален репортаж.



Ще имате възможността да се срещнете с трима млади творци, които създават Сдружение за свободно изкуство. Те си поставят амбициозната цел да популяризират дейността на млади таланти и да ги подкрепят, както и да обединят усилията си за реализиране на общи творчески проекти. 

В петъчната ни рубрика „Да си говорим на ТИ” ще гостува Елвира Пастърмаджиева – главен диригент на хор „Добруджански звуци”. Тя ще сподели за живота и музиката, за хората у нас и по света, за предизвикателствата на 2020 година и за промените, които пандемията внесе в живота ни.

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.