„Добруджа“ и „Миньор“ си поделиха по точка на „Дружба“

Нападателите на двата отбора не намериха път към съперниковите врати

„Добруджа“ и „Миньор“ си поделиха по точка на „Дружба“

Постно нулево реми завъртяха отборите на „Добруджа“ и „Миньор“ /Перник/ в среща от ХХIV кръг на Втора лига. По този начин тимовете, заемащи позиции в средата на класирането, прибавиха по точка към актива си и са с по 25 пункта. Като цяло единайсеторките си поделиха по едно полувреме на стадион „Дружба“. По-активни в началните 45 минути бяха домакините, които в крайна сметка не успяха да намерят път към вратата на Даниел Леонтиев. След почивката перничани се изнесоха в по-предни позиции и дадоха повече свобода на атакуващите си футболисти.



С действията си обаче те не можаха да изненадат бранителите на „жълто-зелените“, които с дружни усилия запазиха вратата си суха, за да се достигне до 0:0 при последния съдийски сигнал. Във временното подреждане добричлии са 10-ти, а „миньорите“ с място по-надолу заради головата си разлика. В XXV кръг добруджанци отново са домакини, този път на „Септември“ /София/. Двубоят със столичани е насрочен за 5 април /понеделник/ и е включен за пряко телевизионно излъчване в програмата на „Диема спорт“.
За „Добруджа“ играха: Д. Илиев, Ив. Вихренов, Пр. Петров, М. Пушкаров, Цв. Радев, Ах. Адемов, Ив. Винков /68` - Ер. Почански/, Цв. Илиев, Д. Алексиев, Ив. Цачев /86` - Б. Чуканов/, Ст. Митев /90` - Г. Илиев/.