Изборите, подготовката, обещанията - слушайте днес по Радио 99!

До изборите остават по-малко от две седмици, предизборната надпревара продължава с представяне на посланията и амбициите на кандидатите за народни представители от Добричка област.

Изборите, подготовката, обещанията - слушайте днес по Радио 99!

Ще чуерте разговор с Деница Сачева – водач на кандидатдепутатската листа на коалиция ГЕРБ-СДС. Поредният локдаун и мерките за подкрепа на бизнеса и на родителите при затварянето на обекти, училища и детски заведения; как определя темпа на ваксинационната кампания; как ще бъдат подпомогнати пенсионерите; кои проблеми на добруджанци приема като своя кауза и кауза на ГЕРБ; колко важни са предстоящите избори? Това са част от въпросите на Радио 99 към Деница Сачева.


Ще ви разкажем и за обявения ученически  конкурс на тема „Гласът на родовата памет”, който Регионална библиотека „Дора Габе” организира съвместно с фондация „Вигория”. Целта на творческата надпревара, в която участниците трябва да представят есета, разкази и презентации, е да се разширят познанията на подрастващите за историята на Добруджа. Конкурсът е посветен на 105-годишнината от репресиите над мирното население в Добруджа и 80 години от Крайовския договор.

Ще бъде представена и актуална информация за техническата подготовка на парламентарните избори на 4 април.

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.