Две от жертвите в тежката катастрофа по пътя София - Варна са от Добрич

Двама от загиналите в тежката катастрофа между камион и автобус на пътя София – Варна, в района на разклона за горнооряховското село Козаревец, са от Добрич. Една от жертвите е шофьор на товарен автомобил в добричката фирма "Пато".

Две от жертвите в тежката катастрофа по пътя София - Варна са от Добрич

В пътния инцидент са загинали трима, а четирима са пострадали. Сигнал за възникналата тежка катастрофа е получен в полицията снощи, около 23:30 часа.  Челно са се ударили автобус, пътуващ в посока София – Варна, управляван от 45-годишен мъж и товарен автомобил «Волво», с прикачено полуремарке, управляван от 51-годишен мъж от Добрич. 



В резултат на сблъсъка на място са загинали двамата водачи и 53-годишен мъж от Добрич, пътувал в автобуса. За преглед във великотърновската болница са откарани три жени на 20 и две на 21 години, съответно от Варна, с. Плъстина и Търговище. В горнооряховската болница е закарана жена на 59-години от Варна. След преглед и четирите са освободени за домашно лечение с охлузни рани и натъртвания. На местопроизшествието е извършен оглед. Причините са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.