Община Добрич ще кандидатства за безвъзмездно изграждане на атракционен комплекс Adventure Hub в Зооцентъра

Общинските съветници дадоха принципно съгласие Община Добрич да участва в национална кампания, адресирана към българските общини, обявена от „Уолтопия“ АД, за безвъзмездно изграждане, поддържане и обезопасяване на Adventure Hub на територията на Центъра за защита на природата и животните.

Община Добрич ще кандидатства за безвъзмездно изграждане на атракционен комплекс Adventure Hub в Зооцентъра

Adventure Hub е атракционен комплекс, съчетаващ в себе си много различни забавления. Той включва въжен парк, Ролглайдер®, детски стени за катерене, които са хармонично съчетани в красивата форма на гигантско дърво. Впечатляващото дърво ще се впише чудесно в естествената среда затова предлагаме да се изгради на територията на Центъра за защита на природата и животните в Добрич. Този аткракцион ще обогати концепцията за модерно градско пространство за забавление на деца и възрастни, какъвто е единствения в България Център за защита на природата и животните. 



Дизайнът на съоръжението е подходящ и няма да наруши общата визия на естествен парк. Той ще се ползва абсолютно безплатно от посетителите. Разполагането му на територията на Центъра ще гарантира опазване на съоръжението, с цел недопускане на вандалски прояви, които могат да доведат до злополуки. „Уолтопия“ АД е българска компания за производство на спортно оборудване. Тя e световен лидер в производството на стени за катерене с 1500 проекта в 50 страни на 6 континента.