Лъчезар Росенов - за веселата страна на живота, слушайте по Радио 99

Специален гост в предаването на Радио 99 ще е Лъчезар Росенов. Той ще разкаже за неговия уникален сайт за писан и рисуван хумор, наречен „Пенкилер“, който днес става на две години.

Лъчезар Росенов - за веселата страна на живота, слушайте по Радио 99

Светът е оцелял, защото се е смял. Припомняме си тази отколешна мъдрост, за да погледнем и ние с усмивка на себе си и света около нас.  Откога и как празнуваме 1-ви април, как по света и у нас отбелязват празника и как Младежкия център в Добрич продължава традицията с поредното издание на конкурса „Забавното в училище в карикатури”, специално посветено на деня на хумора и шегата. На днешния 1-ви април втори рожден ден отбелязва и един уникален сайт, наречен „Пенкилер“ – сайт за писан и рисуван хумор, за умни и безумни мисли, както сам го определя създателят му Лъчезар Росенов. Разговор с него очаквайте в минутите след 10-сет.



И така – в шеги и закачки, в хумор и забава и разбира се – с много и хубава музика, възнамеряваме да прекараме минутите до 11-сет. Очакваме и вашите предложения за най-смешен виц, които да споделите с нас на Фейсбук страницата на Радио 99 – най-добрите от тях ще прозвучат и в ефира ни до края на предаването.

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.