Кой освен нас остана читав!

Водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП "Глас народен" Михаил Михов с обръщение към жителите на област Добрич

Кой освен нас остана читав!

В навечерието на предстоящите избори  част от избирателите вече са решили за кого да гласуват, на друга са им казали за кого да гласуват, а трета или все още не са решили, или просто няма да гласуват. За първите две групи е ясно, че имат стимул да гласуват за добро или за лошо, но все пак ще го направят. 



Онези, които не са решили могат да разгледат листата на ПП „Глас Народен” и да изберат млади и читави хора, които искат да променят 30-годишният модел на управление и да работят за бъдещето на България. За възвръщане на българската идентичност и самочувствие, които през годините бяха безвъзвратно загубени. Сега е моментът онези, които са взели решението да не гласуват, да преосмислят това свое действие и да решат дали да оставят съдбата си и тази на своите семейства и деца в ръцете на олигархията и статуквото, или да гласуват за по-добро бъдеще.

Ние от ПП „Глас Народен” не сме политици от модела на статуквото, не сме като познатите физиономии, които всеки ден са на телевизионният екран и ни обещават мед и масло. Ние сме хора със сърца. Хора които искат да променят към по-добро бъдещето на България. Ние не сме като другите да се борим за власт на всяка цена, а се борим за достойнството и свободата.

За това Гласувайте! Гласувайте за ПП „Глас Народен” с номер 19 на предстоящите избори. Гласувайте машинно само с 19! Ако ще е с хартиена бюлетина, отбележете само номер 19! Без преференции! 

Ние не се борим помежду си, а целта ни е обща. Борбата за преференции оставяме на другите които се съревновават.

КОЙ ОСВЕН НАС остана читав!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!