Дилян Господинов от ПП „Има такъв народ”: Няма да правим коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС

Областният координатор на ПП „Има такъв народ” и водач на листата кандидати за народни представители от 8 МИР – Добрич, Дилян Господинов коментира пред журналисти днес изборните резултати в област Добрич.

Дилян Господинов от ПП „Има такъв народ”: Няма да правим коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС

Партията на Слави Трифонов е втора на национално и трета на регионално ниво. 



„Бих искал да благодаря на всички избиратели, които вчера в този студен и дъждовен ден, излязоха и упражниха своя глас. Те показаха, че имат желание за промяна, имат желание за смяна на статуквото, на този модел на управление. На второ място бих искал да благодаря на всички колеги, които застанаха зад мен. Това е нашият екип, нашият щаб. Също на всички общински координатори, които в момента не са тук. Благодарение на тях, ние като отбор, успяхме да постигнем този резултат, който е изненадващ за мнозина. За нас той беше очакван” – заяви Господинов. 

Според него високият резултат, който е постигнала политическата партия, е ясен знак от хората, че трябва да настъпи промяна . 

„Промяната започна от вчера. Искам да изразя и огромна благодарност към всички застъпници, които вчера стояха неотлъчно по секциите през целия изборен ден до приключване на изборите. Те бяха водени и мотивирани единствено и само да гарантират прозрачността на вота. По този начин той не беше опорочен и хората имаха  право да изразят своето мнение” – каза още Дилян Господинов. 

Той беше категоричен, че ще спази казаното преди изборите.  „Ние сме принципни и последователни в нашите действия и това, което го казахме  преди изборите ще го спазим. Няма да правим коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС” –каза в заключение той.