Официална оферта за Бербатов

Катарските собственици на лидера в Лига 1 ПСЖ са си поставили за цел да привлекат българския национал Димитър Бербатов през зимния трансферен прозорец, съобщава френското издание на сайта football365, цитирано от Gong.bg. Според информацията, катарците вече са готови с официална оферта, която ще отправят към Манчестър Юнайтед в началото на януари.

Официална оферта за Бербатов
Изданието твърди, че ПСЖ е фаворит за подписа на Бербатов, тъй като е готово да даде най-много пари за българския голаджия. Френският тим е склонно да плати между 15 и 20 милиона евро за голмайстора на Премиършип от миналия сезон.

Новите собственици на ПСЖ са сигурни, че с привличането на Бербатов и още един-двама силни футболисти през януари, отборът ще стане шампион във Франция, а също така ще има реални шансове да спечели и турнира Лига Европа.

Според различни информации в медиите, интерес към Бербатов проявяват отборите на Валенсия, Тотнъм, Милан и Галатасарай.

Договорът на Димитър Бербатов с Юнайтед изтича през лятото на 2012 година. До момента няма никаква индикация, че контрактът на бившия български национал ще бъде подновен. През лятото на 2008 година Бербатов премина от Тотнъм в Манчестър Юнайтед за повече от 30 милиона паунда.