Посланикът на Казахстан в България ще посети днес община Добричка

Посланикът на Казахстан в България ще посети днес община Добричка
Негово Превъзходителство Темиртай Избастин - извънреден и пълномощен посланик на Република Казахстан в България, ще посети община Добричка на 19 май. Визитата се осъществява в отговор на покана на кмета на Община Добричка Соня Георгиева.

„Отправих своята покана за гостуването на Н.Пр. Темиртай Избастин водена от желанието да установим ползотворен диалог и да положим началото на сътрудничество, което да се развива в годините“, заяви кметът Георгиева.


Официалното посещение на посланик Избастин, който ще бъде придружен от Милен Райков – почетен консул на Република Казахстан във Варна, ще започне в 10.30 ч. със среща с кмета Соня Георгиева в сградата на Община Добричка. 11.00 е началният час на срещата с представители на земеделския сектор и на бизнеса с производствени бази на територията община Добричка, която ще се състои в зала 108 в сградата на Общината.


Част от визитата на Н.Пр. Темиртай Избастин в община Добричка ще бъде и посещението в производствената база на „Недко Недков –   Овчарово“ ЕООД в село Овчарово.


 


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+