Футболистка сложи край на спортната кариера, предпочете да снима порно

Немците са добри в две неща – футбол и порно. Рядко се случва някой да успее да ги съвмести, но пък току виж успял – такъв е случаят с футболистката на Нюрнберг, която смени бутонките и топките с... добре де – която окачи бутонките.

Футболистка сложи край на спортната кариера, предпочете да снима порно
Женският футбол е на почит в Германия и си има доста почитатели, така че не е изненада фактът, че името Ева Рооб говори много на феновете на спорта в страната на бирата. Явно славата и парите обаче не са били достатъчни за Ева, тъй като преди известно време тя реши да се преквалифицира в порноактриса.

На пръв поглед да смениш топките и конусите с топки и пениси не изглежда чак толкова голяма работа, но пък Ева Рооб се радва дори на по-сериозна популярност като порнозвезда, отколкото като мацка, която чупи кръстовете на съперничките си по стадионите.

Блондинката сега носи артистичния псевдоним Самира Самър и има зад гърба си (чудесно двусмислие, а?) цели пет филма, собствен фенсайт и страница във Facebook, която е харесана от над 1200 души.

„Футболът е готина игра, но не ми носеше достатъчно пари.“, разказва Ева. От наша страна няма проблем – тя пак си е на терен и пак разпалва мъжкото въображение. Късмет в новото поприще!