Корнелия Нинова: Благодаря ви за голямото ляво обединениe, защото България има нужда от него

Благодаря ви за голямото ляво обединение, защото България има нужда от него. Това каза лидерът на БСП и водач на „БСП за България“ в 3-ти МИР Варна и в 25-ти МИР София град Корнелия Нинова по време на откриването на предизборната кампания на „БСП за България“ в столицата, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Корнелия Нинова: Благодаря ви за голямото ляво обединениe, защото България има нужда от него

„Скъпи български граждани, най-лошото остана зад гърба ни. Пред нас има само една възможност, да възстановим държавността, да възстановим справедливостта, да има добруване помежду ни, но и добруването ни като народ. Ако досега бяхме сами в тези битки, днес е различно. Във време на разделение и омраза, ние обединяваме, ние съединяваме наши идейни съмишленици. Подадохме ръка. Благодаря ви, уважаеми партньори, че загърбихме различията, разделенията си през годините и днес тук сме 16 партии и организации с обща цел. Вървим заедно към общия ни успех и просперитета на България“, каза Корнелия Нинова.



„Днес изтече времето за думи и обещания, време е за действия. Днес въпросът е кой иска и кой какво говори, а кой може и кой знае как да поведе България напред. Знам, че ние можем. Нека да го направим, на добър час, успех и победа на „БСП за България“, на лява България, за просперитета на България и за добруването на българския народ“, заяви още лидерът на БСП.