Мая Манолова: Дошло е време не за приказки, а за действия /ВИДЕО/

Лидерът на движение „Изправи се.БГ” Мая Манолова беше на посещение в Добрич днес. Тя представи кандидат-депутатите от коалицията „Изправи се! Мутри вън!” от 8-и многомандатен избирателен район.

Мая Манолова: Дошло е време не за приказки, а за действия /ВИДЕО/

Водач на листата е Димитър Делчев – адвокат и председател на Движение България на гражданите. Народен представител в 43-то Народно събрание. 


„Фактът, че ние сме с номер 8 и сме тук в 8-ми избирателен район показва, че ще имаме успех, още по-голям от миналия път. Листата на „Изправи се! Мутри вън!” е чудесна. Тя е съставена от компетентни, почтени хора с експертиза както мъже, така и жени. Лица, които са доказали себе си като борци за различни каузи, борейки се доброто на добричлии. Нашият отбор има за най-важна задача - когато излъчи народен представител, да защитава интереса на хората в цяла Добруджа” – заяви той. 

Той представи и останалите кандидат-депутати – Михаел Игнатов, Стоянка Кескинова, Ташко Ташев, Марияна Василева, Ради Радев, Галин Бахнев, Светослав Ташев, Руслан Иванов, Димитър Панайотов, Атанас Йорданов и Явор Георгиев. 

Мая Манолова представи приоритетите на коалицията в следващото Народно събрание. „Задачата, която си поставяме в Добрич, е двама депутати. Този път, след като се структурирахме, можем да покажем и по-висок резултат” – заяви тя. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!