Дилян Господинов: Време е за промяна!

Политическата партия „Има такъв народ” в Добрич откри предизборната си кампания с представяне на кандидатите за народни представители от 8 многомандатен избирателен район.

Дилян Господинов: Време е за промяна!

Водач на листата е Дилян Господинов. Той е на 42 години. Завършил е Международни икономически отношения. В момента се занимава с износ на пчелен мед.



Специални гости на събитието бяха Тошко Йорданов – зам. – председател на партията, Филип Станев, който е част от изпълнителния съвет, народни представители от 45-ото НС, както и  областният координатор в град Варна – Александър Тодоров. 

„Целият смисъл на това, което ще направим и сме направили до момента, сте вие. На ясно сме какви надежди се възлагат на това, което започнахме – с референдума и после Слави и няколко хора около него го преляхме в политически проект. Това е единственият начин да разкараме боклука в държавата. Ние сме наясно, че без вашата подкрепа това не може да стане. Говорете с хората, за да се премахне страхът, който все още съществува. Силата е в хората, идват избори и сега е момента да ги изритаме от управлението” – заяви Тошко Йорданов. 

„В политиката глупостта не е недъг. За последните 12 години ние видяхме начело на държавата един човек, който притежаваше този недъг. Той беше съчетан с алчност, нарцисизъм и създаде един абсолютно отвратителен олигархически модел, в който единственото, което имаше значение за ГЕРБ и лично за него, беше да се облагодетелства. Той си отива като влияние в политическия живот. Аз вярвам, че на 11 юли всички ние българските граждани ще проявим още веднъж своя характер и волята си за промяна”- каза Филип Станев. 

Водачът на листата  Дилян Господинов представи и останалите кандидат-депутати от листата на „Има такъв народ” в област Добрич.


Втори в листата е д-р Ивайло Христов.  „По професия съм лекар, със специалност хирургия. Завършил съм в Плевен, от 10 години работя в Албена, а от 6 - живея в с. Рогачево и понеже съм на границата между две области, съм в листата на Варна и Добрич. Това за мен е голяма отговорност” – заяви той. 


Трети е Иван Ганев – общински координатор на партията за община Балчик. „Завършил съм в ЕГ „Гео Милев, а висшето си образование в Аграрния университет в Пловдив. Семеен съм с три деца, упражнявам професията си в частна фирма” – каза той.  

Четвърти е д-р Георги Тодоров, той е лекар на 52 години, под номер 5 е Дарина Аргирова - тя е общински координатор на партията за град Каварна. Занимава се с частен бизнес в сферата на туризма. 


Шести е Стефан Костов на 22 години от Добрич. „Средното си образование завърших във ФСГ „Васил Левски” в Добрич, след което продължих да уча в Свищов. В момента работя в най-старата застрахователна компания в България. Общински координатор съм за община Добричка” – сподели той. 


След него е Красимир Милков – общински координатор за град Добрич. „За мен е чест за втори път да бъда в листата на партията. Завършил съм право и от 18 години се занимавам с това” – заяви той.


На осма позиция е Станислава Стефанова – на 33 години, родена си отраснала в град Добрич. „В момента съм студент в Стопанската академия в град Свищов. Работя в сферата на търговията. Искрено вярвам, че дойде време за друго и съм сигурна, че с ваша помощ ще успеем и ще осъществим дългоочакваната промяна”- посочи той. 


Д-р Боряна Иванова е завършила в Медицинския университет в град Варна, семейна е с едно дете. „Бих искала да се подобри качеството на здравеопазването и образованието в малките населени места” – каза тя. 


Моника Петрова се занимава със земеделие. 


На 11 място е Георги Георгиев. Той е координатор за община Крушари. „Завършил съм педагогика, щастлив дядо на три внучки, но не ми пречи да съм все сред младите” – заяви той.


Кольо Никифоров е областен координатор за община Шабла. В момента работи в синоптичната станция в крайморския град. 

„Искам да благодаря на ръководството за голямото доверие, което гласува на мен и моите колеги да бъдем в листата. Имах честта да бъда народен представител в 45-то Народно събрание, смея да кажа, че в краткия живот на този парламент, ние доказахме, че сме принципни и последователни и стояхме твърдо зад убежденията си. Ще ви помоля да ни подкрепите отново на 11 юли. Време е за промяна!” – каза в заключение водачът на листата Дилян Господинов. 


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!