Роуд шоу „30 години Мото-Пфое“ ще премине през Добрич

Мото - Пфое празнува 30-годишнината си с пътуващо изложение на автомобили легенди. То ще премине през 14 града в България, като един от тях е Добрич.

Роуд шоу „30 години Мото-Пфое“ ще премине през Добрич

Официалният вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България, компанията МОТО-ПФОЕ, навършва 30 години. Основана през 1991 г., това е най-дългогодишната фирма на автомобилния пазар в България в момента. Юбилеят е доказателство за стабилното и прогресивно развитие на компанията, благодарение на лоялността и задоволството на клиентите от портфолиото и качеството на предоставяните им услуги. 


Празникът си МОТО-ПФОЕ отбелязва с епично шоу на колела в 14 града на страната. За гостите на пътуващото изложение това може да се превърне в събитието на лятото. Най-новите и интересни автомобили от четирите марки Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover пристигат при своите клиенти и почитатели в най-големите градове, за да демонстрират изключителни технологични решенияот настоящето и смел поглед къмбъдещето на мобилността. За някои от моделите това е и премиерата им в  Източна Европа, тъй като българските фенове са първите в региона, които ще могат да се докоснат до първия от своя вид – изцяло електрическия Ford MUSTANG MACH-E и най-продавания спортен автомобил в света в пистова версия – MUSTANG MACH 1. Дебютът си в България правят още FORD EXPLORER – американската икона, преобразена в плъгинхибрид и FORD PUMA ST – горещият хотхеч, който предпочита завоите. Роуд шоу „30 години Мото-Пфое“ ще изненада и с премиум автомобили в портфолиото на компанията. Ценителите ще се срещнат с авангарда в сигурността и плъгинхибридните технологии от Volvo, новата гама спортни и красиви коли на Jaguar, както и луксозните всъдеходи, които могат да стигнат до края на света и... отвъд – Land Rover.

В пътуващото изложение участват истински уникални автомобили.Всички желаещи да открият тяхната обща мощ от над 5 000 конски сили, могат да регистрират участието си на https://roadshow30.motopfohe.bg/  и след това да се отбележат на място. Така те си гарантират и  включване в томболата за изключителни подаръци. След края на роуд шоуто ще се изтегли жребий за 20 оригинални сувенира отFord, Volvo, Jaguar и Land Rover, 6 тест-драйв уикенда с авангарден електрифициран автомобил и 3 ваучера за двама за дълъг спа-уикенд в четиризвездния „Белведере Холидей Клуб“, Банско, с новия Ford Kuga. На място по време на изложението също ще има награди за гостите, по случай празника на компанията МОТО-ПФОЕ. 

Роуд шоу „30 години Мото-Пфое“ започва в 11.00 часа на 18 юни в София, на пл. „Княз Александър I Батенберг“ и ще продължи до 19.30 часа на 4 август в Хасково. В Добрич любителите на луксозни возила ще могат да се насладят на автомобилни легенди на 6 и 7 юли пред паметника на хан Аспарух. 

Ето и всички дати на пътуващото изложение: