Изправи се! Мутри вън! запозна министъра на регионалното развитие с проблемите на водоснабдяването в Добрич

Димитър Делчев и Михаел Игнатов от Изправи се! Мутри вън! предадоха на регионалния министър арх. Виолета Комитова подписка с искане за подобряване на управлението на ВиК Добрич.

Изправи се! Мутри вън! запозна министъра на регионалното развитие с проблемите на водоснабдяването в Добрич

Стотици хора от цялата област са подкрепили искането за оставка на изпълнителния директор на ВиК Добрич Тодор Гикински.



Хората от Добруджа искат някой да им обърне внимание. Петицията ни е подкрепена с подписите на граждани от Добрич, Каварна, Генерал Тошево, Тервел, Шабла, от села от цялата област. До този момент народните представители на бившите управляващи не смееха да престъпят прага на министерствата от страх да не гневят вожда, за да могат да се докарат пред него.

Област Добрич е толкова важна, колкото и всяка друга. Нейните проблеми са проблеми на цялата държава“, заяви след срещата водачът на листата на Изправи се! Мутри вън! Димитър Делчев.

По думите му министър Комитова е поела ангажимент проектът на стойност 120 милиона евро за подобряване на състоянието на ВиК мрежата в област Добрич да стане приоритетен.

Разликата между Изправи се! Мутри вън! и всички останали е, че ние действаме за промяната“, категоричен бе Делчев.

Той припомни, че след негов сигнал до премиера Стефан Янев, министър-председателят е разпоредил спешна проверка на ВиК Добрич, която е започнала този понеделник от областния управител на област Добрич.

Михаел Игнатов заяви, че приоритет на Изправи се! е ремонтирането и подобряването на републиканската пътна мрежа в областта.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!