Димитър Данчев: Гласувах, защото вярвам, че българите заслужават повече

„Гласувах за това българите да не живеят в бедна и корумпирана страна. Гласувах, за да могат възрастните и младите хора у нас да получават достойни доходи, а предприемчивите да развиват конкурентноспособно българско производство” – заяви водачът на листата на БСП, след като упражни своя вот. Той гласува в 26 секция в училище Христо Ботев в Добрич.

Димитър Данчев: Гласувах, защото вярвам, че българите заслужават повече

 „Гласувах, защото вярвам, че българите заслужават повече, а България има много по-голям потенциал от това, което се случваше през последните години. И не на последно място, защото съм убеден, че с правилните политики и хора, в това число и тук в Добруджа, можем да имаме и нормално водоснабдяване, и устойчиво земеделие и редовен междуселищен транспорт. Няма да скрия, че гласувах и срещу модела на управление, в който държавата се управлява със зависимости и усещането за безнаказаност и не на последно място гласувах, за да направим промяната, която започна на 4 април. Тя е сигурна и необратима” – каза Данчев.



Той изрази надеждата си изборният процес да премине нормално, да няма повече затруднения и да има висока избирателна активност. 

„Обръщам се към всички жители на област Добрич с призив да излязат да упражнят правото си на глас. Това е гаранция за демократичността и честността на вота” – каза още Димитър Данчев.