Благотворителен концерт организират майките на деца със специални потребности в Добрич

Благотворителен концерт, с участието на известни творци от Добрич и цялата страна и фотоизложба с портрети на „специални” деца от цялата страна, организират майките от Сдружение „Ние”. Събитието е под наслов „И ние можем, дайте ни шанс!”.

Благотворителен концерт организират майките на деца със специални потребности в Добрич

Каузата е създаване на уютно място, с подходящи условия за игри и спортни занимания. Това е мечтата на около 20 майки на деца със специални нужди в Добрич, която те се опитват да реализират от повече от година. За това обаче са нужни средства, с които те не разполагат. По този повод е и благотворителния концерт, в който са се включили напълно безвъзмездно изпълнители и танцьори от Добрич и страната и много доброволци, прегърнали каузата. 



В събитието ще вземат участие Ивелина Колева, Ансамбъл „Добруджа” с главен художествен ръководител Стоян Господинов, а специален гост ще бъде Илия Луков. На сцената ще излязат децата от Студио „Сарандев” и школата VOICE ROOM – Nelly Gregory, които ще завладеят публиката с прекрасните си гласове, а брейк клуб „Кошера” ще представи кратък танцов спектакъл. Концертът ще приключи с изпълнения на Яна Галинова и Георги и Дамян Попов и Мария. 

Всеки, който посети концерта, ще има възможността да разгледа фотоизложбата, включваща портрети на слънчевите деца от кампанията „Различните деца на България” и да се запознае с техните истории. 

Благотворителният концерт и фотоизложбата „И ние можем, дайте ни шанс!” ще се състоят на 12 август, от 19 часа в Летния театър на Добрич. Входът е 10 лева.